Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου στο The Voice

Με νικήτρια την Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ολοκληρώθηκε το «Voice» για τη φετινή σεζόν, αφού ο τελικός του μουσικού σόου προβλήθηκε την Παρασκευή (12/02) από τον ΣΚΑΪ.

Η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε το κοινό στον τελικό του «Voice», που προβλήθηκε την Παρασκευή (12/02) στον ΣΚΑΪ, και νικήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Συγκεκριμένα, εννέα διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν το «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos-EMI/Universal και τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας.

Έτσι, από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είδαμε την Αθηνά Βέρμη και τον Μαρσελίνο Σερίφι, ενώ ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου διαγωνίστηκαν από το team του Πάνου Μουζουράκη.

Ακόμα, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου παρακολουθήσαμε τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, την Ιωάννα Γεωργακοπούλου και την Αλεξάνδρα Σιετή, ενώ από το team του Σάκη Ρουβά στον τελικό διαγωνίσθηκαν η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους.

Η δεύτερη φάση του τελικού

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης των διαγωνιζόμενων, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και έτσι στη δεύτερη φάση του τελικού προκρίθηκαν η Ειρήνη Περικλέους (Σάκης Ρουβάς), η Ιωάννα Γεωργακοπούλου (Έλενα Παπαρίζου), η Αλεξάνδρα Σιετή (Έλενα Παπαρίζου) και ο Νίκος Νταλάκας (Πάνος Μουζουράκης).

sputnicnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Άρθρα